17 листопада: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 17 листопада відзначають чоловіки з іменами Андрій, Геннадій, Григорій, Захар, Іван, Михайло.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Бажаю тобі, щоб цей особливий день був сповнений радістю, любов'ю та добробутом. Нехай ангел-охоронець завжди знаходиться поряд з тобою, оберігаючи від усіх негараздів та спрямовуючи на шлях успіху. Нехай кожен день твого життя принесе нові можливості та виконання найпотаємніших бажань.

***

Нехай ангел-охоронець освітить твій шлях, допомагаючи тобі долати будь-які труднощі. Бажаю тобі натхнення, сміливості та реалізації всіх твоїх мрій. Нехай кожен день приносить тобі посмішку та щастя.

***

Вітаю тебе із Днем ангела! Нехай цей день буде наповнений радістю, успіхами та добробутом. Бажаю тобі зберегти свою силу та мужність, щоб долати всі перепони на шляху до своїх цілей.

***

Нехай ангел-охоронець завжди освітлює твій шлях і оберігає від бід та негараздів. Нехай твоє ім'я славиться у всьому, що ти робиш. Щасливого Дня ангела та всіх благ!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень