17 березня - День ангела Олексія: вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела Олексія за церковним календарем відзначається кілька разів в році.

17 березня за новим церковним календарем православні віряни згадують преподобного Олексія, людину Божу. 

У перекладі з давньогрецької ім'я Олексій означає «охоронець», «захисник».

Вітання з Днем ангела Олексія

***

З днем ангела, Олексію! Бажаю, щоб твій янгол-охоронець ні на секунду тебе не залишав, відводив всі хмари, допомагав, коли ти будеш його сильно потребувати та ніколи не підводив!

***

З днем ангела, Олексію! Нехай твій крилатий захисник вбереже тебе від негоди, непотрібної печалі, дурних ідей, поганих людей, злих днів. Нехай в твоєму житті завжди править щастя і любов та нехай твій шлях буде усіяний зірками удачі та надії.

***

З днем ангела, Олексію! Крилом нехай тебе вкривають, від усіх труднощів відводячи твої дороги життя. Будь відкритий всьому новому, прагни і завойовуй, перемагай і слідуй своїм принципам і цілям. Вітаю!

***

Доброго і чудового Олексія вітаю зі святом! Бажаю щасливої і радісної історії твого життя, прикрашеної добрими епізодами і сюжетом благополуччя, прекрасного настрою і великої удачі на шляху до заповітної мрії, міцного здоров'я і незгасної любові в серці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень