16 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

16 січня День ангела святкуютьчоловіки з іменами Петро, Максим, Іван, Георгій, Нестор, Зосим​.

Також у цей день іменини у жінок з іменами Леоніла та Неоніла.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з іменинами! Будь завжди щасливий, частіше посміхайся, ніколи не хворій! Нехай збувається все задумане і нехай швидше настане мир!

***

З Днем ангела, Артем. Удачі тобі, мужності, любові і міцного здоров'я, сил і першості у всьому! Нехай твій ангел вказує тобі своїм крилом вірний шлях до успіху.

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай всі твої найзаповітніші бажання збудуться, все у тебе в житті складеться як треба, а попереду будуть тільки хороші, радісні і щасливі дні! Здоров'я, позитиву і всеосяжної удачі!

***

В День янгола бажаю тобі миру і благополуччя. Бажаю першості в житті, удачі на будь-якому життєвому шляху. Нехай ясним буде не тільки це свято, але і всі твої дні, нехай радіє твоє серце і дарує близьким любов. Нехай добрий ангел охороняє твій дім від усього лихого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень