14 червня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 18 червня відзначають чоловіки з іменами Віктор, Ігор, Кіндрат, Костянтин, Леонід, Марк, Павло.

Також сьогодні святкують іменини жінки з ім'ям Анастасія, Василина, Галина, Федора.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю тебе з днем ангела! Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою, нехай твоя сила ні на мить не ослабне, нехай твоя краса ні на хвилину не згасне. Бажаю з доброю надією йти тільки вперед і неодмінно досягати своїх цілей.

***

 Вітаю тебе з Днем ангела. Нехай доля твоя буде щасливою і благополучною, нехай стежка життя стелиться м'яко і легко, нехай Бог пошле тобі світле благо і удачу, нехай душа твоя сміється і ніколи не плаче.

***

З Днем ангела! Нехай твій крилатий захисник вбереже тебе від негоди, непотрібної печалі, дурних ідей, поганих людей, злих днів. Нехай в твоєму житті завжди править щастя і любов і нехай твій шлях буде усіяний зірками удачі і надії.

***

Вітаю з днем ангела! Від душі бажаю тобі щасливого довгого життя без переживань і падінь, без розчарувань і втрат. Нехай справи завжди йдуть, як по маслу, нехай з кожним днем твоє життя перетворюється на свято успіху й любові, а ангел завжди буде поряд з тобою. Усіх благ тобі!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень