13 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 13 травня відзначають чоловіки з іменами Єфрем, Ігнат, Климент, Яків, Василь, Клим, Максим та Микита.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Удачі тобі, мужності, любові і міцного здоров'я, сил і першості у всьому! Нехай твій ангел вказує тобі своїм крилом вірний шлях до успіху.

***

З Днем ангела! Прийми вітання від щирого серця. Цілеспрямованості до своїх бажань, переможних підсумків великих справ та відмінного настрою! 

***

Щиро вітаю з іменинами і хочу побажати ніколи не сумніватися у своїх силах і впевнено крокувати до своїх мрій, завжди кохати і бути коханим, сподіватися на краще та успішно підкорювати нові вершини, отримувати від життя задоволення та щиру радість.

***

Вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч Тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень