10 варіантів для відпочинку на природі у Рівному та поблизу

Один із кращих способів відпочинку на вихідні влітку – поїхати на природу

База відпочинку «Monte Carlo» 

Розташована у селі Решуцьк Рівненського району.

Тут є готель на три великих номери та будинок-шале - невеликий і затишний сільський будиночок, побудований у швейцарському стилі. До послуг відпочивальників: баня, катання на байдарках, дитячий майданчик, альтанки, риболовля.

Вартість оренди альтанки - 80 грн з людини. Номери - від 350 грн/доба. Сауна - 500 грн за 3 год, байдарки 100 грн/год.

Заміський клуб сімейного типу Beermudy club

Розташована біля села Ходоси Рівненського району, за 20 кілометрів від Рівного. 

До послуг відпочивальників: штучне озеро, пляж, альтанки, будиночки на 2-10 людей, баня, риболовля, дитячий майданчик, волейбольний майданчик, прокат дитячих велосипедів та квадроциклів, кафе-бар.

Відпочинок у альтанці обійдеться в 50 грн з людини (діти до 5 років - безкоштовно), з ночівлею - 100 грн з людини.

База відпочинку на Млинівській у Рівному

Розташована біля підприємства «Рівнехолод».

До послуг відпочивальників - 17 альтанок. Найменші — для невеликих компаній до 15 осіб і коштують 300 грн. Вартість більших альтанок - від 500 до 1000 грн.

На базі відпочинку є ставок, в якому можна порибалити. Щоправда, риболовля платна. Також тут є спортивні та дитячі майданчики з гірками, батутами та гойдалками.

На території є власний зоопарк з екзотичними птахами, поросятами, кроликами та козами.

​Мисливсько-спортивний комплекс «Сокіл»

с. Суськ, вул. Мисливська, 55

Комплекс має 8 тис. га мисливських угідь, зариблені ставки та розвинену рекреаційну зону для відпочинку. Тут є готель, кафе, барбекю-парк, дитячий майданчик, альтанки

Вартість: двомісний номер у готелі - 500 грн, оренда альтанки від 300 до 1000 грн за добу.

База відпочинку "Крейдяна"

База знаходиться у Рівному на вулиці Крейдяній,19Б.

На території готель, будиночки з брусу (погодинно,цілодобово) + мангал, ціна 550 грн (1 доба) по всій базі відпочинку WiFi-зона. Територія повністю огороджена.

Бичаль. Забороль

[media=122480] 

Озеро для любителів автостопу. Озеро знаходиться поблизу дороги та має місця для засмагання. Добиратися доволі зручно, адже з Рівного курсує багато маршрутних таксі. Також є багато місця для відпочинку, можна засмагати на галявині, або ж відпочивати у лісі.

Козлин 

Улюблене місце відпочинку рівнян на вихідні. Тут і чистий ліс, і зручний доїзд, і купання – на будь-який смак. Платно і безкоштовно. Свіже лісове повітря в поєднанні з чистою водою створюють чудові умови для відпочинку. Добиратися зручно маршрутками або ж власним транспортом.

Садиба у Галини

с. Дядьковичі, вул. Хмільова, 42

Проживання (5 чол.), харчування за домовленістю, організація веломаршрутів з відвіданням визначних місць краю. Майстер-клас із ковальства.

Приватна садиба

с. Забороль

Власниця - Солощук Валентина Василівна. Будинок з усіма зручностями, телефон, господарство забезпечене різновидом домашніх продуктів харчування, більярд, сауна, сосновий ліс (до водойми 1,5 км). Власник будинку - педагог народної творчості. Збережено етнографію та фольклор регіону. Сімейний ансамбль народної пісні. Жива народна музика, вечірки на замовлення. Окремо від будинку є світлиця для проведення корпоративних, сімейних свят тощо.

Обарів. Ставки

Популярним місцем відпочинку жителів  Рівненського району є парк-готель «Швейцарія», що знаходиться в мальовничому селі Ставки. На території паркової зони розташований пляж та доглянута водойма. 

Доїхати з Рівного можна маршрутками: “Рівне-Клевань”, “Рівне- Городок”, “Рівне-Карпилівка”, “Рівне-Оржів”,  “Рівне-Метків”. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень