У Рівному відкрили ТІЦ і він прийняв перших туристів (ФОТО)

Це відбулося сьогодні

Фото Юрія Ойцюся

Туристично-інформаційний центр почав діяти на вулиці Соборній поблизу пам’ятника Марії Несвицькій. Він розташований у споруді зі скла та металу і позначений на даху літерою "І".

Підприємець, який його обслуговуватиме, відомий рівненський веломандрівник Юрій Ойцюсь розповів, що відкриття було дуже позитивним і приємним. На нього прийшло чимало людей – журналістів, представників влади, просто цікавих. Втім, найголовніше, що у ТІЦ сьогодні навіть приходили перші туристи:

Були в нас уже туристи з Чехії – чоловік і жінка. Вони прийшли поспілкуватися. Вони більше розповіли, чому вони приїхали і куди. Взяли у нас мапу: так просто подивитися більше, ніж для якоїсь інформації.

 

Рівнян багато заходить. Питають: «А що це таке? Для чого?». Людям в новинку, що щось всередині розвивається: внутрішній туризм, а не зовнішній.  

За словами Юрія Ойцюся, у туристично-інформаційному центрі є книги, листівки та підбірка буклетів про Рівне та Рівненщину, безкоштовні мапи. У ТІЦі можуть надати інформацію про готелі, заклади громадського харчування, туристичні маршрути тощо. А в процесі роботи з’ясовуватимуть, якої ще інформації бракує туристам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: ТуризмТІЦ
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень