11 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 11 травня святкують чоловіки з іменами Віталій, Кирило та Максим.

Також сьогодні іменини святкують жінки з ім'ям Ганна.

 

Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Нехай у тебе все і завжди буде по максимуму – в житті, в матеріальних благах, в досягненнях або хобі. Бажаю від щирого серця домогтися успіхів всюди, де б тобі хотілося. Нехай удача завжди посміхається, а біди і нещастя обходять десятою дорогою тебе і твоїх близьких.

***

Вітаю щиро тебе з іменинами! Я хочу в цей день тобі побажати красивого життя, сповненого яскравими ідеями, радісними подіями, цікавими подорожами, вірними друзями, щирим коханням, незмінною удачею, стабільним добробутом і великим щастям.

***

Вітаю тебе з Днем ангела і хочу побажати завжди бути у виграші, ніколи не відчувати дискомфорту, постійно рухатися вперед і обов'язково домагатися свого. Нехай на твоїй стороні завжди буде удача, нехай на березі твого життя завжди буде ясно і сонячно.

***

Сьогодні мені щиро хочеться побажати тобі добробуту та отримувати задоволення від роботи й життя в цілому! Не бійся ризикувати або впасти, ти здатний на багато що і у тебе обов'язково все вдасться!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень