10 секретів квашення капусти

Є певні тонкощі

Щоб квашена капуста вийшла соковитою, хрумкою й надзвичайно смачною, скористайтеся простими рецептами її приготування і зважте на народні прикмети, коли її краще квасити.

Основні секрети квашення капусти:

1. Готувати страву найкраще після святкування Покрови;

2. Перші заморозки підвищують в капусті цукристість, що покращує бродіння її;

3. Для заквашування краще підійде капуста з середнім строком дозрівання;

4. Місячний календар рекомендує квасити капусту на зростаючому місяці та на 5-6 день від початку місяця;

5. Кладіть моркву не більше 1 штуки на 3 літри капусти, щоб вона не стала дуже м’якою та слизькою;

6. Брати потрібно тільки кухонну сіль, чисту, без будь-яких домішок, близько 20 грамів на 1 кг овочів;

7. Використовувати алюмінієвий чи залізний посуд для квасіння не можна, щоб не погіршилися смакові якості продукту. Для цього краще брати скляний чи емальований посуд;

8. Щоб капуста стала хрумкою, розпочинайте роботу при температурі +22 С;

9. Посоливши, овочеву суміш потрібно гарно перетерти руками і добре наповнити нею банки чи іншу тару;

10. Виділений сік в процесі бродіння повинен покрити овочі повністю, щоб вони не потьмяніли або не стали сухими;

Їжте цю смачну й корисну їжу кожного дня та кладіть її до інших страв.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень