10 найпоширеніших помилок макіяжу, які старять обличчя

Поради щодо їх виправлення

Сучасна жінка не уявляє свого життя без туші, тіней, помади, пудри і тонального крему. Але іноді жінки роблять не зовсім ідеальний макіяж, який старить обличчя.

Тож часто отримують губи «бантиком», брови «будиночком» і виглядають, м'яко кажучи, смішно. Отож, пропонуємо вам ознайомитися з найбільш поширеними помилками макіяжу.

Помилка №1 — занадто тонкі або дуже широкі брови

Брови повинні виглядати максимально природно, але при цьому не бути занадто вузькими чи занадто широкими. Тонкі брови додають образу стомленості, а це точно не буде ознакою молодості. Широкі брови збільшують обличчя, роблять його масивнішим.

Помилка №2 — погане зволоження шкіри

Суха шкіра не дасть зробити ідеальний макіяж. Напевно, ні для кого не секрет, що наносити декоративну косметику потрібно на добре зволожену шкіру. У випадку, якщо ви пропустили цей момент, то отримаєте макіяж, який старить обличчя. У жінок, схильних до сухості шкірних покривів, відсутність правильного зволоження може спровокувати лущення дерми.

Помилка №3 — два або три акценти в макіяжі

У правильному макіяжі повинен бути один акцент. Існує категорія жінок, яка вірить в те, що чим виразніші будуть очі, брови і губи, тим привабливіші вони будуть. Але на практиці все виходить навпаки. Якщо ви зробите дуже яскравими очі, нанесете на обличчя насичені рум'яна і доповните образ темною помадою, то в результаті отримаєте макіяж, який буде вас старити. Хочете виглядати привабливо, робіть акцент на чомусь одному. Трошки відступити від цих правил можна, роблячи вечірній макіяж.

Помилка №4 — неправильно підібрана тональна основа

Донедавна вважалося, що при ідеальному макіяжі шкіра повинна бути, як кажуть, порцелянова. Але час іде і б'юті-тренди теж змінюються. Останнім часом найбільш популярні візажисти роблять акцент на тому, що шкіра жінки повинна бути максимально природною. А це означає, що при виборі тональної основи треба уникати надто блідого або занадто темного відтінку. Запам'ятайте, тональний крем повинен по відтінку максимально підходити до вашого природного кольору шкіри.

Помилка №5 — товстий шар пудри

Пудра — це декоративний засіб, який є в косметичці практично кожної жінки. Як правило, її використовують для того, щоб прибрати зайву жирність шкіри. Але товстий шар пудри робить жінку старішою, акцентує увагу на всіх недоліках. На шкірі можуть утворюватися заломи і пудра буде скочуватися.

Помилка №6 — вії як у ляльки

Злиплі вії завжди виглядають неохайно і сильно старять обличчя. Яка жінка не мріє про пишні і довгі вії? Тож часто жінки використовують накладні вії. У деяких випадках вони цілком доречні, якщо, звичайно, зробити все правильно і вибрати оптимальну довжину. Накладні вії будуть надавати чарівності вечірньому образу. В інших випадках занадто довгі і пишні вії будуть виглядати чужими. Тому краще придбайте якісну туш і не забувайте регулярно доглядати за віями, щоб вони залишалися здоровими і вчасно відновлювалися.

Помилка №7 — використання тіней низької якості

Тіні низької якості дуже швидко обсипаються і під очима з'являться темні кола. До того ж, будуть виділятися всі дрібні зморшки.

Помилка №8 — не зовсім правильно нафарбовані губи

Правильно нанесена помада робить губи природними. Темні матові тони помади тривалий час перебувають у тренді, тож їх використовують і юні модниці, і дами у віці. Одним - пасує, а інші отримують макіяж, який старить обличчя. Найчастіше це стається внаслідок того, що жінки обирають помади занадто темних тонів.

Помилка №9 — дуже яскраво нафарбовані очі

Очі можуть розповісти людям про вас багато, особливо, якщо нафарбувати їх правильно. Дуже часто жінки, намагаючись зробити акцент на очі, вимальовують їх товстими стрілками або темною круговою підводкою. Так, жінки з вузькими очима можуть собі дозволити промальовувати стрілки, бо вони допомагають створити ефект розплющених очей. Але стрілки завжди повинні бути ідеально рівними.

Помилка №10 — повна відсутність туші на віях

Навіть ідеальний макіяж без туші на віях виглядатиме блідим. Правильно нафарбовані вії допоможуть відвернути увагу від зморшок і в'ялості повік. Тому не лінуйтеся і обов'язково профарбовуйте вії тушшю. Не фарбувати очі тушшю можуть собі дозволити зовсім юні дівчата, у яких вії ще не втратили свою природну пишність і насичений чорний колір. 

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень