10 тисяч педагогів не можуть отримати зарплату. Ще за квітень

В Міносвіти пояснили, у чому проблема

В Україні близько 10 тис. педагогів не можуть отримати свої зарплати через відсутність керівників освітніх закладів, які мають цифрові підписи. Про це в ефірі інформаційного телемарафону сьогодні повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

– На жаль, є 48 територіальних громад. Це приблизно 10 тис. педагогів, які на сьогодні не отримали заробітні плати за квітень.

 

Це відбувається тому, що в Міністерства освіти немає прямого менеджменту кожної школи, бо ними опікуються місцеві органи влади, або їх засновники, - пояснив очільник МОН.

Як зауважив Шкарлет, педагоги не отримують кошти, адже немає керівників навчальних закладів, які мають цифрові підписи або печатки, щоб сформувати реєстри для виплат.

Наразі Міносвіти намагається врегулювати це питання з головами військових адміністрацій.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень