10 тисяч педагогів не можуть отримати зарплату. Ще за квітень

В Міносвіти пояснили, у чому проблема

В Україні близько 10 тис. педагогів не можуть отримати свої зарплати через відсутність керівників освітніх закладів, які мають цифрові підписи. Про це в ефірі інформаційного телемарафону сьогодні повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

– На жаль, є 48 територіальних громад. Це приблизно 10 тис. педагогів, які на сьогодні не отримали заробітні плати за квітень.

 

Це відбувається тому, що в Міністерства освіти немає прямого менеджменту кожної школи, бо ними опікуються місцеві органи влади, або їх засновники, - пояснив очільник МОН.

Як зауважив Шкарлет, педагоги не отримують кошти, адже немає керівників навчальних закладів, які мають цифрові підписи або печатки, щоб сформувати реєстри для виплат.

Наразі Міносвіти намагається врегулювати це питання з головами військових адміністрацій.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень