10 січня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

10 січня свої іменини святкують Павло, Макар, Анатолій, Григорій, Петро.

День ангела у цей день також відзначають жінки з іменем Арсенія.

Вітання з Днем ангела

***

В День твого Ангела бажаю, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

***

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що Ангел ніколи не залишить тебе. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів! Нехай здійсняться найзаповітніші мрії твого серця!

***

В День Ангела надсилаю тобі найщиріші побажання: міцного здоров'я, палкої любові, сімейного затишку, прибуткової роботи, шаленого успіху, всюдисущої удачі, неосяжного щастя та постійного натхнення! Нехай твої дні будуть сповнені незабутніми моментами, цікавими людьми та перспективними мріями!

***

Із Днем Ангела тебе! Сьогодні славимо твого Ангела-охоронця, і нехай він завжди оберігає тебе! Нехай буде море щастя, усмішок та радості! Миру тобі, благодаті, здійснення мрій та взаємного, щирого кохання! 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень