10 щасливих прикмет: Що вказує на початок нового, світлого життя

Народні прикмети

Наші предки вміли помічати прикмети, які могли означати, що у життя прийдуть позитивні зміни. Щасливі знаки підтвердять, що ви йдете вірним шляхом.

За вами йде кішка або собака

Тварини просто так не обирають за ким іти. Вони дуже добре відчувають позитивних людей, які випромінюють хорошу енергію. Таких чотирилапих не можна проганяти, бо це символ удачі.

Забути щось вдома

Часто люди навпаки сердяться, коли забувають вдома телефон, гроші або щось важливе. Насправді це позитивна прикмета, яка вказує на те, що ангел-хранитель завжди з вами і він вас вберіг від неприємностей.

Біле перо на дорозі

Така дрібничка – щасливий знак, ваші плани правильні і все буде добре.

Розбитий посуд

Випадково побити посуд – на щастя. Ви точно це чули і це – правда. Це свідчить про те, що в житті все буде добре. У цей момент краще їх відпустити тривожні думки.

Пташине гніздо на вашому будинку

Гніздо на даху вашого будинку – це до великої удачі в житті. Якщо ви живете в багатоквартирному будинку, то хорошою прикметою буде наявність гнізда перед вашими вікнами.

Приємна зустріч

Буває так, що на шляху зустрічаються люди, які світяться добром, змушують нас посміхатися. В основному це стосується випадкових зустрічних. Наприклад, дуже добра людина в черзі в супермаркеті, в черзі до лікаря, клієнт на роботі. Приємні зустрічі — це спосіб всесвіту сказати людині, що все в повному порядку, що не потрібно сумувати, не потрібно думати, що все погано.

Одяг навиворіт

Якщо людина випадково одягала одяг навиворіт і ходить в ньому, не помічаючи цього, це добра прикмета. Це означає, що все зміниться на краще.

Дощ у дорозі

Дощ – це завжди добра прикмета. А, якщо ще й тоді, коли ви кудись прямуєте, то удача вас точно чекає. Зокрема, може й вдасться покращити фінансовий стан.

Дощ, коли світить сонце

Такий дощ називають «грибним». Якщо світить яскраве сонце, а ви йдете кудись без парасольки, це хороша прикмета. Вона вказує на те, що ви йдете по вірному життєвому шляху.

Вранці в понеділок свербить ліва рука

Це дуже хороша прикмета, яка говорить про те, що цей тиждень буде вдалим, світлим і позитивним.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень