10 серпня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 10 серпня відзначають чоловіки з іменами Василь, Юхим, Іван, Микола, Остап, Павло, Прохір, Серафим, Юліан та Ян.

Також сьогодні день ангела святкують жінки з ім'ям Анастасія, Антоніна, Аріна, Олена та Ірина.

 

Вітання з Днем ангела

***

Ім’я дитині дається батьками. Бог кожному призначає янгола-охоронця. З цього моменту ім’я людини багато в чому визначає його долю. Важливо тримати своє ім’я – цей “божественний код” – в чистоті духовній. І тоді янгол-охоронець буде підтримувати людину. З Днем ангела тебе!

***

Вітаю тебе з Днем ангела. Нехай твій охоронець завжди буде з тобою, нехай твоя сила ні на мить не ослабне, нехай твоя краса ні на хвилину не згасне. Бажаю з доброю надією йти тільки вперед і неодмінно досягати своїх цілей.

***

Сьогодні – твoі імeнини! Вітаємо тeбе з цим чудовим святом, бажаємо тобі вірити в диво, частіше посміхатися і пам’ятати прo тих, хтo дaв тобі ім’я та життя! Нехай гoлoс, що кличе тeбе пo імeні, завжди буде наповнений щирою любов’ю!

***

В День Ангела надсилаю тобі найщиріші побажання: міцного здоров’я, палкого кохання, сімейного затишку, прибуткової роботи, шаленого успіху, вдачі, неосяжного щастя та постійного натхнення! Нехай твої дні будуть сповнені незабутніми моментами, цікавими людьми та перспективними мріями!

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень