10 грудня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

10 грудня відзначають іменини чоловіки з іменами Степан, Олексій, Євген, Яків, Костянтин, Сергій, Петро, Григорій, Анатолій.

Також День ангела сьогодні святкують жінки з іменами Ангеліна, Тетяна, Олександра.

 

Вітання з Днем ангела

***

Сьогодні твій День Ангела. Його не можна побачити на власні очі, але можна помітити в тих життєвих змінах, які, як нам здається, відбулися зовсім випадково. Воля випадку в руках ангела і я тобі бажаю щиро вірити в його силу і твердо, впевнено йти по життю, пам’ятаючи про його опіку.

***

З Днем Ангела привітати я тебе хочу! Нехай ангел буде сильним, ти вір йому завжди, шляхом дороги довгої він поведе тебе, обходячи ями і вибоїни. Він один твій захисник і в цей важливий день ви разом, ви єдині, як сонця світло і тінь!

***

Вітаємо з Днем ангела! У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам, добра, удачі!

***

Не дарма в народі кажуть: “Небо – терем Божий, а зірки – вікна, звідки ангели дивляться”. Нехай твій ангел-охоронець не втомлюється спостерігати з небес за твоїми діяннями, оберігає від злого слова і лукавого погляду і завжди допомагає тобі! 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень