1 вересня - День знань: Вітання та листівки (ФОТО)

Вітаємо з Днем знань!

1 вересня в Україні відзначається як День знань, що офіційно знаменує початок нового навчального року в усіх навчальних закладах країни.

День знань був офіційно встановлений в СРСР у 1984 році, але його коріння сягає глибше, до часів Київської Русі.

 

Вітання з Днем знань

***

Вітаю з Днем знань! Нехай попереду чекає багато цікавого, кожен урок дарує відкриття, навчальний рік буде успішним, а педагоги допомагають осягати секрети наук. Бажаю, щоб один з найголовніших днів у вересні запам'ятався трепетним хвилюванням, усмішками та радістю. Старання, терпіння, удачі!

***

З Днем знань, любі діти та вчителі! Хай навіть під час війни ви не втрачаєте віру у світле майбутнє! Попереду новий навчальний рік, який стане для вас важливим, тож хай він буде легким та під мирним небом!

***

З Днем знань! Нехай цей перший вересневий день відкриє двері у світ нових можливостей та захоплюючих відкриттів. Бажаю всім учням наснаги до навчання, цікавих уроків та вірних друзів. Вчителям – терпіння, натхнення та вдячних учнів. Нехай цей навчальний рік буде плідним, сповненим досягнень та радісних моментів!

***

У День знань бажаю, щоб гарний настрій не згасав, мрії збувалися, а навчання давалося легко. Нехай навчальний рік буде наповнений незабутніми моментами, відкриттями та грандіозними успіхами.

***

Навчатись на відмінно

Бажаєм вам віднині.

Батькам своїм на радість,

На славу Україні!

***

Вітаю з Днем знань! Нехай цей рік почнеться вдало і минає успішно, нехай кожен день знаменується нехай навіть і маленькою, але перемогою, нехай здобуті знання і навички відкривають перед тобою нові двері до мрій, інтересів і рекордів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень