Студентів рівненського «водника» прийшли вітати перші особи області

Олексій Муляренко привітав інавгурантів НУВГП

У Національному університеті водного господарства та природокористування відбулась традиційна посвята студентів-першокурсників. Сьогодні там вітали тих, хто вперше переступає поріг вишу.

Розпочалось дійство на головній сцені Парку Шевченка біля корпусу НУВГП. До інавгурантів із вітальним словом звернувся голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко.

Він привітав студентів із початком нового навчального року і подякував за можливість взяти участь в урочистій посвяті першокурсників.

Цього річ до університету було подано близько дев’яти тисяч заяв. У рейтинговому списку НУВГП зайняв пріоритетне місце серед вишів Рівненщини.

Ректор НУПГП Віктор Мошинський зазначив:

Сьогодні більш, ніж особливий день для тих, хто вперше переступить поріг університету. Шановні першокурсники, ви обрали престижний і перспективний виш, адже більшість факультетів – природничо-математичні й інженерно-технічні.

Нагадаємо, меморандум про співпрацю ректор університету Віктор Мошинський і голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко підписали 29 травня. У рамках спільної роботи буде започатковано конкурс студентських проектів імені Олексія Костіна та комплексна оцінка стану річки Устя та її басейну.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень