1 грудня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 1 грудня святкують чоловіки з іменами Антон, Дмитро, Наум, Порфирій.

Також сьогодні іменини святкують жінки з ім'ям Анастасія.

 

Вітання з Днем ангела

***

Я тебе сердечно вітаю і бажаю світлої удачі у твоїх справах, блискучих успіхів і добрих починань, благородних вчинків, щирості душі й вірного кохання серця, бравих перемог, гарного настрою і відмінного здоров'я.

***

Зі святом! У твоєму імені вирує енергія, нехай же вона веде тебе по життю. Нехай кожна справа з легкістю вдається, а успіх всюди знаходить тебе. Що в роботі, що в особистому житті, що в розвагах. З іменинами й всього того, що ти сам собі бажаєш!

***

Я тобі бажаю яскраво жити, не сумувати! Щоб образи й втрати не стукали у твої двері. Кожен день проживай як в казці, оточений тільки ласкою. Й за хвіст лови успіх, щоб бути щасливішим за всіх!

***

Вітаю тебе з радісним і світлим святом. Бажаю тобі великих і маленьких чудес в житті, великого везіння і високого достатку, щирої поваги й взаємної любові, щоб жилося завжди красиво, весело і солодко.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень