Завтра в центрі Рівного битимуть пики (25 ФОТО)

Щоправда не усім, а професійним та проаматорським бійцям на всеукраїнському турнірі «Праджат-Plecho 2016» з тайського боксу та кікбоксингу. Сьогодні ж спортсмени пройшли традиційне зважування в переддень змагань та провели прес-конференцію. Зокрема, організатор змагань Руслан Короленко розповів рівнянам про кваліфікацію 22 бійців, які цього року беруть участь у турнірі:

– У нас тут немає "хлопчиків для побиття" чи підставних боїв. Ви побачите, що всі бійці - гідні. Я дуже добре знаю учасників. Ми впродовж року вели селекцію. Багато хто вже зустрічався в боях. Дехто вже бачив їх на наших попередніх турнірах. Той, хто стежить за спортсменами, розуміє, що тут зібралися суперники гідні одне одного.

Зазначимо, що змагання «Праджат-Plecho 2016» відбудуться у Рівному вже вдруге на відкритому рингу поблизу торгового центру «Злата Плаза» у суботу, 20 серпня. Початок о 16 годині. Кращі бійці з усієї країни змагатимуться за п’ять поясів у різних вагових категоріях. Варто зазначити, що серед учасників є й дівчата. А для тих, кому буде лінь вийти з дому, організатори здійснюватимуть пряму трансляцію в YouTube.

Перелік учасників ви можете переглянути тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень