Вийшов трейлер української молодіжної комедії #SELFIEPARTY

Фільм зняв Любомир Левицький

Творці #SELFIEPARTY позиціонують фільм як шалену молодіжну комедію з карколомними трюками та діалогами. За сюжетом четверо друзів-студентів прокидаються в поліцейському відділку, однак не можуть пригадати, як тут опинилися. Їх звинувачують у вбивстві карлика, тіло якого виявили на газоні будинку, де хлопці напередодні влаштували гамірну вечірку. Щоб дізнатися, що трапилося, герої фільму вирішують зібрати усі фото та відео з вчорашньої вечірки.

Режисер Любомир Левицький відомий такими роботами як «Тіні незабутих предків», «Ломард», «Штольня». Про свій новий фільм він сказав таке:

«#SELFIEPARTY за стилістикою буде українською альтернативою класичним американським комедіям, а виходити буде на український і польський ринок».

Додамо, що фільм протягом кількох місяців знімали у Львові. Він вийде на великі екрани у квітні 2016 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень