Вийшов перший трейлер нового «Бетмена»

В головній ролі – Роберт Паттінсон

Фільм стане перезавантаженням історії про Бетмена. Ще дитиною Брюс Вейн (Роберт Паттінсон) стає свідком вбивства своїх батьків. Він клянеться собі в майбутньому зробити все, щоб захистити місто від злочинності. Брюс виконує обіцянку – він вдягає костюм кажана і виходить на вулиці рідного Готема.

Супергеройський бойовик «Бетмен» стане шістнадцятим фільмом розширеного всесвіту DC. Бен Аффлек, який зіграв цього героя в попередніх фільмах кіновсесвіту, стане одним з продюсерів фільму. На етапі розробки передбачалося, що він також візьме участь в написанні сценарію та стане режисером стрічки. Пізніше режисером картини був затверджений Метт Рівз («Планета мавп: Революція»). Він повідомив, що готовий попрацювати над трилогією, якщо DC Films захочуть її знімати. За словами режисера, сюжет фільму постараються максимально наблизити до класичних коміксів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень