Тейлор Свіфт несподівано випустила альбом

Вже другий за рік

Рік пандемії видався на диво плідним для Тейлор Свіфт. Влітку 2020-го американська співачка здивувала всіх, випустивши новий альбом «Folklore»  - фактично без попереджень і анонсів, про нього стало відомо менш ніж за добу до виходу.

Ця платівка продемонструвала несподіваний поворот Свіфт від стадіонних попхітів до спокійного інді-фолку. Критики негайно визнали цю роботу однією з кращих платівок року, але, як з'ясувалося, це був тільки початок. 

11 грудня на всіх стрімінгових сервісах вийшов ще один, вже дев'ятий альбом у дискографії Тейлор Свіфт, який отримав назву «Evermore». Його анонс так само став повною несподіванкою для шанувальників співачки. На кожну з 15 пісень зняли лірик-відео, а на головну композицію «Willow» - повноцінний кліп.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень