Мартін Гор з «Depeche Mode» випустив кліп

А також анонсував сольний EP

Гітарист «Depeche Mode» Мартін Гор представив новий сингл і кліп «Mandrill», а також анонсував сольний мініальбом «The Third Chimpanzee».

«The Third Chimpanzee» буде складатися з п'яти інструментальних композицій. Це перший сольний реліз Мартіна Гора за п'ять років: у 2015 році він випустив альбом «MG». Хоча «MG» номінально є другою сольною роботою Гора, він став першою платівкою музиканта з оригінальним матеріалом. Випущений в 2003 році альбом «Counterfeit 2» складався з кавер-версій (до неї ввійшли в тому числі пісні Джона Леннона, Іггі Попа і Ніка Кейва).

Мартін Гор трохи розповів про свою нову музику:

«Перший трек, який я написав для цього альбому, звучав не по-людськи. Він більше нагадував звуки приматів. Тому я вирішив назвати його "Howler", в честь мавпи-ревуна. Потім мені потрібно було придумати назву для альбому, і я згадав про книгу Джареда Даймонда "Третій шимпанзе". Це логічна назва, бо альбом створювався одним з цих трьох шимпанзе».

Реліз нового EP відбудеться 29 січня 2021 року на лейблі Mute, який випускає записи «Depeche Mode» з самого початку їх кар'єри. Трек «Mandrill» написаний і записаний у власній студії Гора Electric Ladyboy, що в Каліфорнії.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень