Спанієль вижив після нападу алігатора і став помічником шерифа (ВІДЕО)

Дивовижна історія отримала продовження

Спанієль Гуннар – юний, але вже відомий пес, адже після нападу алігатора він став помічником шерифа.

Це важливий день. Ви тепер будете детективом. Ви присягаєте дотримуватися конституційного закону під час роботи в Офісі шерифа округу Лі?», - запитав шериф Кармін Марс кавалер-кінг-чарльз-спанієля на прізвисько Гуннар. Той у відповідь лизнув офіцера в ніс, пише CNN.

Гуннару чотири місяці, і тепер він має значок «Собака-помічник». Пес буде служити поліції округу Лі у Флориді і разом з господарем стежити за безпекою.

Місяць тому Гуннар і мріяти про таке не міг: його єдиним бажанням тоді було вижити. На крихітного цуцика напав алігатор, і його щасливий порятунок зробив його справжньою знаменитістю.

Все сталося в кінці листопада, коли Гуннар разом зі своїм господарем Річардом Вілбенксом гуляв біля ставка. 74-річний чоловік згадує про це так:

Алігатор випірнув з води, як ракета. Я ніколи не думав, що він може бути таким швидким. Все було дуже швидко. Не знаю, викид адреналіну або інстинкт, але я просто автоматично стрибнув у воду. Мені вдалося руками розтиснути пащу рептилії і вивільнити з неї Гуннара.

Після нападу у Гуннара залишився невеликий поріз на животі. Тепер пес гуляє тільки на повідку і мінімум в трьох метрах від ставка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень