Як Радіо Трек висаджувало ялинку у центрі Рівного (17 ФОТО)

Ця ялинка - новорічний дарунок нам від «Реноме»

Крайня справа - Алла Ліхачова, крайня зліва - Ольга Радянська. У центрі героїні "Блонда шоу": Оля Багній (підперла голову) та Люда Горбачевська - наш Музичний редактор (крім усього іншого)

Редакція Радіо Трек учора неподалік свого офісу висадила у ґрунт молоду ялинку, яку нам до новорічних свят подарувала компанія «Реноме».

До Нового 2016 року Генеральний директор групи компаній «Реноме» Надія Гладкевич дарує директору Радіо Трек Миколі Кульчинському ялинку

Понад три місяці ялинка мешкала на нашому балконі. А тепер вона радуватиме своїм чудовим виглядом усіх мешканців Рівного, які проходитимуть поруч.

[media=58927] [media=58924] [media=58925]

До слова, після того, як ми вчора висадили дерево, пішов рясний весняний дощ, тому ми дуже сподіваємося, що ця зелена красуня приживеться.

Готуємося до висадки. Крайній зліва - програмний директор Олександр Локшук. У помаранчевому Оксана Велігурська. Справа від ялинки сидить Юрій Юхніч - наш експерт з маркетингу, за ним Оля Радянська махає ручкою

Обираємо місце для висадки. Справа будівля ЦНАПу. Це центр міста, поряд з РОДА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень