Пісню групи «Queen» визнали найбільш позитивною у світі

Йдеться про композицію «Don’t Stop Me Now»

Дуже цікаве дослідження провели вчені Університету Міссурі, які на підставі кількох факторів і опитування виявили найбільш позитивну пісню в світі. Нею несподівано стала композиція «Don’t Stop Me Now» легендарної групи «Queen».

 

 

Визначення найбільш позитивної пісні в світі проходило у 2 етапи: спочатку дослідники провели опитування, з'ясувавши в учасників їх найулюбленіші пісні, а потім провели майже 2 тижні, вивчаючи загалом 126 запропонованих респондентами композицій. В результаті аналізу темпу, слів, тематики, тональності та інших факторів вчені заявили, що найбільш позитивною у всіх сенсах є пісня групи «Queen». Також до трійки найбільш позитивних пісень потрапили ще 2 відомі композиції – «Dancing Queen» групи «AВВА» і «Good Vibrations» групи «The Beach Boys».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень