Крокодил зловив гепарда (ВІДЕО)

Швидкість цього разу не врятувала хижака

Гід з нацпарку Крюгера (ПАР) Бусані Мтшалі проводив онлайн-сафарі для WildEarth & Beyond Phinda і під час ефіру помітив самку гепарда з двома дитинчатами, які були біля водопою. Незабаром один з дитинчат, молодий самець, спустився до води і почав акуратно пити. Він не помітив, що у водоймі зачаївся в засідці один з найнебезпечніших африканських суперхижаків - великий крокодил. 

Не минуло й кількох секунд, як рептилія кинулася на гепарда з води, швидко і чіпко схопила його за шию і затягла під воду, відпливаючи все далі від берега. Ще деякий час у воді спостерігалося бурління.

Бусані, якому було гірко спостерігати за тим, що відбувається, продовжив вести ефір і поділився рідкісними кадрами з глядачами по всьому світу.

Співробітники парку Крюгера відзначають, що «іноді природа буває суворою і складною для нашого розуміння», але «у кожної тварини є своя роль у вирі життя».

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень