Рівнянин назбирав під снігом грибів (ФОТО)

І зробив гарні зимові світлини мальовничої Рівненщини

Відомий фотограф Юрій Веремчук у переддень Різдва опублікував розповідь про мандрівку до зимового лісу. Насправді він планував піти на полювання, а натомість назбирав під снігом грибів. Юрій опублікував у мережі красиві світлини засніженого лісу.

Розповідь Юрія у соцмережі Facebook: 

Сьогодні передостаннє полювання на пушного в цьому сезоні. Виїхав і я, але от біда: рушницю забув. Не повертатись же! А ось фотокамеру ніколи не забуваю. Влаштував собі фотополювання. Поїхав далеченько, на північ, аж за річку Случ.

Сніжок білою ковдрою покрив поля, луки, лісові масиви. Зупиняюсь по дорозі зазнімкувати облаштоване єгерями місце харчування для диких тварин і... очам своїм не вірю: навколо, через снігове покривало, міріади зелекувато-сірих шапочок зелениць. Тепленькі, сніг їх не вкрив, танув.

Дістав з авто старе покривало і давай збирати зеленички. Три покривала назбирав, повний багажник. Думаю, вистачить, нехай ще комусь поталанить зібрати грибочків. Ось таке у мене видалось сьогодні полювання.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень