Чи потрібна «Авангарду» реконструкція? (23 ФОТО)

Фоторепортаж від Радіо Трек

Цього тижня на засіданні спортивної комісії Рівнеради депутати і спортсмени обговорювали питання реконструкції стадіону «Авангард», зокрема облаштування там доріжок для бігу і стрибків у довжину та закриття центрального входу. Найбільше присутні виступили за те, що цей вхід є недоречним і достатньо буде користуватися чотирма меншими.

Тож ми зацікавились тим, у якому стані сьогодні перебуває стадіон і чи доречною є пропозиція закривати центральний вхід. Висновки робіть самі.

Нагадаємо, раніше у Рівному оголосили конкурс на розробку проекту реконструкції стадіону. На це виділяють 1,5 мільйони гривень. Також міський голова Рівного Володимир Хомко розповідав, що бюджет міста дозволяє щорічно виділяти на це від 30 до 40 мільйонів гривень, а загальна вартість реконструкції «Авангарду» становитиме 100 мільйонів.

До слова, вже завтра, 2 квітня, на стадіоні відбудеться перший у цьому році матч між рівненським  «Вересом» і чернівецькою «Буковиною».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень