У Рівному вирішують майбутнє стадіону «Авангард» та шукають компроміси

Сьогодні на засіданні спортивної комісії Рівнеради депутати і спортсмени обговорювали питання облаштування на стадіоні доріжок для бігу і стрибків у довжину. Також говорили про закриття центрального входу. Зокрема, голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков розповів, що цей вхід будували для того, аби проводити там помпезні паради. А оскільки на сьогодні таких заходів не відбувається, то його можна закрити і користуватися чотирма меншими входами. У відповідь на це начальник управління капітального будівництва Рівного, Сергій Кушнір сказав таке:

– Про проблему легкоатлетів ми розуміємо, але однозначну відповідь надати, чи це можливо зробити, ми не можемо. Це при проведенні проектних робіт буде робитися обстеження всіх конструкцій і проектант буде резюмувати це все. Чи можливо його зробити з пожежної точки зору, чи з точки зору безпеки. Звичайно, ми ці всі пропозиції будемо для нього вносити.

У свою чергу заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська переконувала, що реконструювати стадіон потрібно так, аби окрім спортивних змагань і тренувань можна було проводити ще й масові заходи. Натомість було погоджено, що для проведення будь яких концертів необхідно зробити хоча б мінімальну реконструкцію і полагодити електромережі. Зрештою, присутні вирішили провести ще одну нараду, на якій про реконструкцію «Авангарду» поговорять детальніше, після чого остаточне рішення прийматимуть проектанти.

Нагадаємо, що раніше цього місяця у Рівному оголосили конкурс на розробку проекту реконструкції стадіону. На це виділяють 1,5 мільйони гривень. Також міський голова Рівного Володимир Хомко розповідав, що бюджет міста дозволяє щорічно виділяти на це від 30 до 40 мільйонів гривень, а загальна вартість реконструкції «Авангарду» становитиме 100 мільйонів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень