20 пісень Різдва: «Feliz Navidad» - найпопулярніша в іспаномовному світі

Пісні «Feliz Navidad» вже більше 45 років і написав її сліпий пуерто-ріканський музикант Хосе Фелісіано, причому на момент написання йому було всього 25 років. Це одна з найпопулярніших різдвяних композицій у всьому іспаномовному світі. Та й не тільки. У Штатах та Канаді це одна з пісень, яка найчастіше звучить у радіоефірі під час різдвяно-новорічних свят.

А кілька років тому з піснею трапився скандал. Парочка американських діджеїв записали пародію на «Feliz Navidad» і назвали її «Нелегальна колядка», зважаючи на пуерто-ріканське походження Хосе Фелісіано. Попри надзвичайне почуття гумору, автор все ж образився і «Нелегальна колядка» одразу зникла з ефіру. «Feliz Navidad» свого часу переспівали Селін Діон, Боні М, Мобі, Джон Секада та багато інших.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень