Соколова таки – зманіпулювала? Генерал Марченко оприлюднив заяву щодо «Рандеву»

«Про вибори Залужного» (АК)

Ми ніколи не сумнівалися, що у скандалі ім. Фаріон, головною дієвою особою була – Соколова, яка просто свідомо зманіпулювала безтямною «орлицею», по-хитрому її «завівши»... на манівці.

Нині ж, і Герой України – Генерал Марченко – каже, що у злощасному «Рандеву» не збирався й не хотів нічого говорити про політику. Навіть чи не спеціально про це домовлявся, але… Вийшло там так, як ми описували.

А далі вийшло інтерв'ю Верховного зі зверненням до Залужного, і от тепер Генерал Марченко змушений виправдовуватися та переводити все «на росіян», аби вивести з-під удару Главкома:

Генерал Дмитро Марченко

Заява Героя оборони Миколаєва
оприлюднена ним у Фейсбук

Шановні Українці, звертаюся до Вас у зв’язку з маніпуляціями, які розганяються, в тому числі російською пропагандою, після мого інтерв’ю Янині Соколовій.

Звісно, що кожен почув і побачив там те що хотів, але я вважаю неприпустимими недолугі плітки і маніпулятивні припущення, які розганяють в мережі:

  1. Відео, яке розігнали в різноманітних інтернет-ресурсах, вирване з контексту і не дає загального розуміння ситуації. Попередньої підготовки, погодження питань і матеріалу не було, все писалося наживо. І обговорювати політичні питання, під час інтерв'ю, я чітко відмовився. Хто сумнівається у цьому, раджу подивитися усе інтерв’ю повністю і там все пояснено і зрозуміло!
  2. Запитання журналістки стосувалося гіпотетичних ідей майбутнього мирного життя України після перемоги. До завершення війни військові займаються виключно війною та аналізують виключно воєнні події - наша задача боротьба з ворогом.
  3. Інформаційна кампанія, ініційована російською пропагандою, як завжди спрямована виключно на дестабілізацію ситуації в Україні та створення конфліктів у середині українського суспільства. Це стандартна технологія гібридної війни. Українці не мають допомагати ворогам у їхній атаці нашої єдності.
  4. Як військовий я завжди захищав та захищаю, не лише українську державність, а й демократичні цінності та свободи, в тому числі, свободу слова. Тому відповів на питання, як думаю і вважаю правильним ( це моя особиста думка ) , оцінюючи позитивні сценарії майбутнього, коли наша армія нарешті зможе відпочивати та займатися особистими справами.
  5. Прошу не маніпулювати моїми висловлюваннями, не займатися дискредитацією Головкома В.Залужного! Ніхто нікуди не балотується, ні з ким ні про що не домовляється і не треба поширювати чутки. Ми всі зосереджені виключно на перемозі!
  6. Хотілось би, щоб суспільство з цього інтерв'ю почуло те, що я хотів донести - нам потрібно об'єднано працювати на перемогу, а не займатися срачами і зневагою один до одного! Тільки спільними зусиллями ми зможемо перемогти!

Усім дякую за порозуміння! Я і далі продовжую нищити ворога на Півдні нашої країни! Дуже сподіваюся що в нас вистачить мудрості відкинути сварки та не порозуміння і усім разом звільнити наші землі! Слава Україні.

*АК -- авторська колонка: всі припущення, думки та висновки -- авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень