Яніна Соколова не роздяглася: хтось злив усі «нюдси» працівниць «5 каналу» (12 ФОТО)

Кажуть, що «еро-календар» подарували Залужному (АК)

Ми як і раніше доволі скептично дивимося на всю цю промо-кампанію «5 каналу». У тому смислі, що так звані «скандальні фото», які ви побачите далі є – безликими. На них буквальному смислі немає облич.

А це означає, що у якості моделей для календаря «5 каналу» міг виступати хто-завгодно. Зовсім, не обов’язково, шо журналістки, і навіть цілком можливо, що якісь професійні фото-моделі.

Хоча, з іншого боку, хто б не надавав до фотографування ті чи інші частини свого тіла, виглядає, що  на фінальному етапі усі знімки були настільки відфотошоплені, що в них вже й і, в принципі, не залишилося «нічого людського».

 

А тим паче – еротичного.

Ну, може щось ереотичне все ж таки є, але якось не дуже віриться, що перед нами животик та западини реальної працівниці "5 каналу"

Проте «5-канал» продовжує стверджувати, що таки роздягнув своїх працівниць перед, як мінімум двома своїми працівниками (чоловіками), які взялися своїх колег по-різному фотографувати, бо мовляв

«Бійці ЗСУ люблять нюдси українок».

Це безперечно «галіма» маячня вигадана організаторами означеної промо-кампанії, аби хоч якось виправдати весь цей безглуздий несмак, в який «5 канал» вирішив занурити своїх працівниць.

Зокрема тих, кого змусив уже під власними іменами позувати на останній сторінці календаря як начебто – реальних учасниць оголеної фотосесії.

Звертає увагу, що серед задекларованих любительниць оголеного фотографування, чомусь, немає Яніни Соколової, ні дійсно відомої Яни Конотоп чи тієї ж Катерини Кельбус.

Хоча ні, Катерина Кельбустаки  – фігурує))

І навіть під №1

Ну, але Соколової та Конотоп немає навіть у «розстрільному списку», який виставили формально – напоказ.

Цікаво, що всі означені фото, начебто, робив Юрій Губрій "за підтримки" Марка Фріза. "За підтримки", Карл)))

Читайте також: «Галімий PR»: жінки «5 каналу» кажуть, що ЗСУ жити не можуть без їхніх НЮДСів (ФОТО/ВІДЕО)

А поки ви маєте нагоду переглянути решту вікопомних фото славнозвісного календаря, що його передали Залужному:

*АК -- авторська колонка: всі думки, припущення та спостереження є -- полемічні, авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень