«Галімий PR»: жінки «5 каналу» кажуть, що ЗСУ жити не можуть без їхніх НЮДСів (ФОТО/ВІДЕО)

Жінки-активістки їх звинуватили у «просуванні сексистських наративів»

«5 канал» створив цікавий фейк. Принаймні так воно виглядає, бо не дуже віриться, що відфотошоплені та неживі фрагменти тіл, які фігурують в мережі під виглядом «календаря», реально належать живим жінкам, що важко працюють на «5 каналі». Але менше з тим.

Офіційно на сайті телеканалу повідомляють, що...

12 їхніх співробітниць позували для «оголеного календаря» на наступний рік, прикриваючи інтимні місця зброєю.

 

Організатори заявили, що всі гроші, отримані від продажу календаря, передадуть на допомогу ЗСУ.

Автором фотосесії є, начебто, звукорежисер каналу Юрій Губрій, а ідея проєкту належить операторці Ганці Кудрявцевій. Моделями погодилися бути як ведучі, так і ті жінки, які не працюють у кадрі.

За словами Кудрявцевої, вона ініціювала проєкт, оскільки «хлопці на передовій люблять нюдси».

«1 млн грн на рації Motorola для наших Збройних сил. Ми вітаємо наших воїнів із Днем ЗСУ та розпочинаємо волонтерський проєкт для збору коштів на передову.

 

Працівниці «5 каналу» роздяглися для спеціального календаря 2023 року. Усі фото – без цензури», – ідеться в Telegram «5 каналу».

ОДНАК НІЯКИХ ФОТО ЗА ПОСЛАННЯМ ЗНАЙТИ НЕ ВДАЛОСЯ
А ФЕМІНІСТКИ ЗДІЙНЯЛИ СКАНДАЛ

Представники громадських, правозахисних і медійних організацій засудили публікацію календаря з голими журналістками для підтримки українських військовослужбовців. Свою заяву вони оприлюднили 7 грудня на сайті «Детектор медіа».

У ній підписанти закликають авторів проєкту відмовитися від поширення календаря з зображеннями жінок без одягу і білизни, наголошуючи, що інакше це сприятиме просуванню сексистських наративів.

Крім того, автори заяви просять урядову уповноважену з гендерної політики, уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Комісію із журналістської етики дати оцінку законності та етичності дій «5 каналу».

Натисніть плей, щоби почути дискусію про наболіле

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень