Що з Vodafone? Людям напередодні Різдва повідомляють про зміну тарифу (ФОТО)

Але не всім (АК)

В соцмережах обговорюють повідомлення, що їх отримують деякі користувачі мобільного зв’язку, які користуються послугами Vodafone. Занепокоєння наростає на тлі повідомлень про те, що 40% мереж «Київстар» зазнали тих чи інших пошкоджень в результаті нещодавньої кібератаки.

Все почалося з ось такого допису користувачки Теплий жовтень:

Тобто вартість піднімемо, а хвилин дамо в два рази менше.... @Vodafone_UA, було б класно якось ще інформувати, а не так, що я зайшла в додаток раз в ніколи і тільки тоді дізналась

От що відповів цій людині Vodafone:

Доброго дня!

 

Деякі тарифи, дійсно, будуть дорожчати найближчим часом. Ми дбаємо про підтримку зв’язку по всій Україні. Компанія інвестує мільйони гривень в розширення географії мережі, підвищення швидкості доступу й відновлення зв’язку в регіонах бойових дій. Через зростання витрат на підтримку і відновлення зв’язку маємо змінити вартість тарифів.

 

Про зміни ми інформуємо на офіційному сайті, в СМС повідомленнях та у застосунку. У разі додаткових запитань, ви можете написати нам в приватні повідомлення. Дякуємо за розуміння!

Люди в коментарях зазначають, що подібні зміни стосуються далеко не всіх.

Зокрема повідомляють, що пакет Turbo можна придбати в Vodafone за ціною 125 грн.

- Буквально вчора купив. Там ще можна заплатити за три місяці і Vodafone додає ще три місяці – безкоштовно. В мене так і вийшло – 375 грн на 6 місяців. Інша справа, що потім тариф можливо зросте, але…

Зазначимо, що на сайті Vodafone повідомляється про різні акції до Нового року.

Натомість «Київстар» почав сьогодні 22-го грудня розсилати своїм користувачам повідомлення про компенсації за створені кібератакою незручності.

*АК -- авторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень