Подякуємо Шабуніну та Байдену? «Україні скажуть, що вона – надто корумпована, аби бути в НАТО», - The Telegraph

«Відмазка» США (АК)

Насправді, Україні взагалі не потрібне те НАТО, де нас ніхто не хоче (і боїться) бачити, бо страшно хоче догодити «непереможному Путіну».

Таке кволе і «сцикливе» НАТО, яке б так чи інакше – ніколи б не вписалося за Україну, нам реально – непотрібне.

Що нам потрібне це – ЗБРОЯ: багато зброї та ТЕХНОЛОГІЙ

  • Та зброя, величезна кількість якої гниє та ржавіє в США на різноманітних летовищах, складах і т.з «депо».
  • Та ті технології, які б дозволили Україні В РАЗИ ДЕШЕВШЕ – виробляти ту ж саму зброю, яку нам із таким скрипом видають, як під крапельницею, США

Повний перелік всього необхідного Україні для захисту від РФ, очевидно, мали б погодити Генштаб, МО та Рада Нацбезпеки

АЛЕ

У питанні з НАТО треба розуміти ТРИ речі:

  1. США – ніколи не хотіли і не збиралися бачити нас в НАТО. Зокрема, в 2008 р. не Меркель була проти ПДЧ. Меркель просто оозвучувала позицію США, яким Німеччина вже багато років є, практично, прямо – підконтрольною.
  2. Якби США ще в 2022 р. відкрито заявили, що не бачать Україну в НАТО, то Путін би втратив формальний привід для нападу на Україну. Однак, адміністрація Байдена, фактично підігруючи Маньяку в Кремлі, відмовляася чітко сказати Україні «НІ»
  3. Не Байдену розказувати про «корупцію в Україні», хоча би тому, що сам Байдену у якості віце-премєра влаштував в Україні свого сина-наркомана заробляти сотні тисяч доларів у «Бурисмі», якою керували олігархи. Що це як не корупція?

До речі, всі ці організації, які, начебто, борються з корупцією в Україні, були створені на гроші США саме для того, щоб, коли треба, вони могли розмахувати на весь світ прапором «Корупції в Україні», аби здавати наші інтереси на користь Путіна чи для наживи власних транс-національних корпорацій.

Тепер вони використовують «напрацювання українських гранітоїдів» для того, аби формально відмовити Україні – у членстві в НАТО.

Байден та Путін під час зустрічі в Женеві (липень 2021 р.). До війни залишається рівно півроку

Принаймні, як пише The Telegraph

Україні скажуть, що вона зараз занадто корумпована, щоб вступити в НАТО, що завдасть великого удару по Володимиру Зеленському.

 

Альянс вимагатиме від Києва «додаткових кроків» до прогресу переговорів про членство, заявив високопоставлений чиновник Державного департаменту США.

 

Позиція буде викладена в письмовій формі в комюніке НАТО, яке буде підписано на щорічному саміті альянсу 9 липня.

Пан Зеленський, президент України, наполягає на швидкому вступі до НАТО після закінчення війни, щоб захистити від майбутнього вторгнення.  Це змусило б США та Європу стати на захист Києва у разі нападу Росії.

Але корупція стала каменем спотикання в останніх переговорах між державами-членами НАТО про те, чи пропонувати Україні конкретний графік приєднання до Західного військового альянсу.

При цьому, зазначається:

The Telegraph нещодавно виявив, що США блокують британські та європейські зусилля щодо письмового оформлення «незворотного» шляху до членства України в НАТО.

Головні прихильники Путіна в Білому Домі: Байден та Салліван знайшли "відмазку"?

*АК -- авторська колонка: всі висловлені думки -- авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень