Мирославу Гонгадзе пограбували – під дулом пістолета – у Вашингтоні: забрали авто і все, що було (ФОТО)

Американська правда (АК)

Мирослава Гонгадзе недавно оновила своє фото на ФБ

Про надзвичайну ситуацію, яка трапилася з нею майже біля стін Конгресу США, дружина Георгія Гонгадзе несподівано розповіла в коментарі під ФБ-дописом відомого українського маркетолога Андрія Федоріва.

Той, зокрема, повідомив:

Здивований.

 

Спілкувався з одним американським підприємцем в якого дружина українка. Майже весь 22 рік вони залишались в Київ. Я спитав, чому він вирішив залишитися й не поїхав додому?

 

- Безпека. Математично Київ під час війни набагато безпечніше, ніж мій Чікаго в мирний час. Шанс загинути тут нижче. В Чікаго щороку на вулицях від перестрілок гине 2-3,000 людей. Іноді більше. Тому Київ.

Підпис до фото: Chicago business leaders say rising crime threatens city's economic future (Бізнес лідери Чикаго кажуть, що ріст злочинності ставить піл загрозу економічне майбутнє міста)

У коментарях під цим дописом розгорілася жвава дискусія Серед інших до неї приєдналася й Мирослава Гонгадзе:

Myroslava Gongadze

Мене минулого року пограбували під дулом пістолета у Вашингтоні за два квартали від конгресу. Це після повернення з визволеного Ізюму.

 

Забрали авто і все що там було.

Конгрес США -- ліворуч

Це повідомлення викликало справжній ажіотаж, прозвучали й інші цікаві свідчення:

Yevhen Hlibovytsky

Вулична і побутова злочинність в Штатах набагато гірша, ніж в Україні, але опинитись під російською окупацією незрівнянно страшніше.

 

Konstantin Magaletskyi  · 

Як людина яка пару років жила в Чикаго повністю підтверджую. Студента вбили просто в день на вулиці з машини стріляли у нас. Один чел просто ездил по городу и убивал людей , в тч нашего студента в моем доме -

https://abc7chicago.com/.../police-shooting.../9509937/

 

Ella Vasylevska

Ті ж самі думки, особливо після перегляду фільму на Netflix “Leave the word behind”. США в перспективі не сама безпечна країна загалом

 

Olha Yevstihnieieva  · 

Погоджуюсь. Україна має багато переваг і їх ще більше починаєш цінувати, коли подорожуєш. З Латинською Америкою навіть порівнювати не варто )

 

Yulia Stadnichenko

Всі наші місцеві накинулись на Андрія, а люди які мали досвід з таким самим в Америці пишуть що там дійсно є небезпека.

 

Tetiana Liutenko

Андрію, Вінніпеґ (Канада) те саме. Повернулася у свій Івано-Франківськ через «безпеку» у Вінніпезі. За 5 місяців два напади на мене з неповнолітнім сином та два проникнення на приватне подвір'я будинку, одне - з ножем(((.

 

Oleksander Davydenko

Доречі те ж саме казали мої знайомі американці, що незважаючи на війну - в нас все ще набагато безпечніше більшості країн північної та південної америки. Намагались розібратись чому - є деякі ідеї, але треба більше даних

 

Julia Bihun

Моїй подрузі розбили вікно в будинку серед дня і намагались залізти. За пару тижнів до цього у її сина вдень вихопили з рук ел.самокат. Центр Філадельфії .

Я обійшлась тільки погрозами з пістолетами на дорозі.

А ще ледь не кожний день поліцейські сирени, вертольоти, повідомлення на телефоні: «будьте обережні, триває погоня за авто …»

 

Ганна Володимирівна Лесюк

Мене ледь не вбили в Нідерландах. Кейс лежить в офісі омбудсмена. Йому похуй. Проблеми індіанців шеріфа не бентежать. На щастя в Америці в мене добре секьюріті. Але тут насправді дуже небезпечно. Кожен раз на заправці ти маєш озиратися аби тебе якийсь драгедикт не вальнув.. якщо що я працювала в Донецьку за часів проФФесора. І це було набагато безпечніше ніж будь де зараз в Америці чи в Європі.

 

Оксана Орач

Яке стрьомне Чикаго  може зі статистикою щось не так? Хоча я в Києві відчуваю себе безпечніше ніж в Берліні чи Барселоні, це якщо не брати до уваги сирени та прильоти уламків ракет в 100м від дому.

 

Vladyslava Smolinska

Ми у 2022 приїхали з Вашингтона в Київ. Під будинком у Вашингтоні пару днів підряд автоматні черги, один раз — застрелили людину, коли я десь о шостій вечора йшла з продуктового додому, і один раз ледь не потрапила під перестрілку під конгресом.

АМЕРИКАНСЬКА ПРАВДА

Правда, про яку не написав ніхто у Федоріва, полягає в тому, що джерелом злочинності у США переважно є – темношкірі, або як тепер кажу «афроамериканці», які, правда, ніколи не бачили Африки: ні вони самі, ні навіть здебільшого їхні батьки.

Так чи інакше, найбільше такої злочинності у великих містах, які типово контролюються – демократами.

Ті, в свою чергу, створили культ із наркомана Флойда, який свого часу не витримав передозу, але винним у його смерті зробили поліцейського, який просто утримував очманілого Флойда коліном на землі.

 

Утримував так, як вчать утримувати злочинців та підозрюваних у Поліцейських академіях США. Тобто, не порушуючи жодних приписів та протоколів. Попри це...

 

Поліцейського визнали винним, кинули за ґрати і там його – зарізали.

Той самий Флойд, той самий -- поліцейський

Тепер «афроамериканцям» в усіх великих містах дозволили офіційно грабувати магазини.

Єдине, що сума одноразового грабунку не повинна перевищувати $1000 дол. США з розрахунку на одного такого «афроамериканського» героя.

Поліція – після випадку з Флойдом – часто просто не хоче з такими зайвий раз зв’язуватися, розуміючи, що влада та суди ніколи не стануть на захист – їх – поліцейських.

 

Тому в Америці зараз реально в багатьох містах твориться чудо-біда і, як результат такої расово-катастрофічної та гендерно-примхливої політики Демократичної партії, вже практично більшість американців – не хоче голосувати за Байдена.

Одне з тисяч відео -- групового пограбування -- якогось із магазинів у США

Для нас це погано тим, що люди в Америці тепер схильні НЕ підтримувати всю політику чинної адміністрації Білого Дому.

Серед іншого вони починають масово виступати й проти підтримки України. Просто в пику Байдену та демократам.

Паршива ситуація

Джозеф Байден -- праворуч

*АК -- авторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень