Покинутий поет проміняв Соловій на Гвардію і тепер йде до Війська (ФОТО/ВІДЕО)

Мобілізація Жадана (АК)

Сергій Жадан іде в Армію.

ЗМІ повідомляють, що легендарному письменнику, поету, рок-музиканту та просто класному –  таки вдалося – остаточно вирватися із тенет малої «відьми», яка пропагує ЛГБТ і любить пострибати на сцені у максимально коротких міні-юбках.

І нащо їй подібні «заголяси»?

Артистка для сцени часто обирає міні-міні. Ще й стрибає

Так чи інакше, але розрив із Соловій та все, що йому передувало, далося Жадану, мабуть, непросто.

Поет, можливо, вирішив знайти собі душевне заспокоєння в обіймах найвеличнішої, найстрашнішої та найкрасивішої Жінки, якою є – Війна.

Український письменник, музикант і волонтер Сергій Жадан має намір мобілізуватися до лав бригади Національної гвардії України «Хартія».

 

Про це йдеться в сюжеті «Вікон» каналу СТБ, який вийшов в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає «Новинарня». 

Сергій Жадан давно і дуже плідно співпрацює з «Хартією», але цього разу, відвідавши свою підшефну бригаду на Луганщині й привізши їй допомогу, він, зокрема, сказав:

«Мені здається, сьогодні немає письменників чи не письменників, музикантів чи не музикантів — є громадяни України, які відчувають відповідальність за свою країну, і є громадяни, які намагаються цієї відповідальності уникнути в той чи інший спосіб.


Військо, в принципі, всіх рівняє. Бо наше військо є доволі точним зліпком українського суспільства».

Сюжет не містить прямої мови Жадана з приводу його намірів мобілізуватися, зазначає «Новинарня». Однак у ньому журналістка Марія Малевська повідомляє:

«Стоячи тут, у Серебрянських лісах, письменник зізнається мені: невдовзі в бригаді буде ще одне поповнення. Жадан та один із його музикантів також ідуть до лав війська».

ДОВІДКОВО:

  • 49-річний Сергій Жадан – один з найпопулярніших українських письменників, музикант, лідер гурту «Жадан і собаки» та проекту «Лінія Маннергейма».
  • З початку повномасштабного вторгнення Сергій Жадан активно волонтерить та допомагає військовим.
  • Жадан став лауреатом низки міжнародних премій. Зокрема, німецької премії Ганни Арендт «за політичне мислення», шведської премії імені Курта Тухольського, премію свободи від німецької фундації Франка Ширрмахера тощо.
  • Польська Gazeta Wyborcza оголосила Сергія Жадана людиною 2022 року. Того ж року Комітет літературознавчих наук польської академії наук висунув харківського поета Сергія Жадана на Нобелівську премію з літератури.
  • Пізніше у нього стався прикрий роман, який сподвиг його до недуже розумних кроків і, можливо, ранив серце гарному чоловіку.
  • Очікується, що приєднання до Нацгвардії не зупинить концертної та волонтерської діяльності Жадана.

Жадан і Соловій навіть випустили разом ЛГБТ-кліп, частково знятий у храмі УГКЦ, що завершилося скандалом та звільненням священників, яких "використали" артисти

*АК -- авторська колонка: всі думки та висновки -- авторські

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень