За молодиком у Львові гналися працівники ТЦК: відпустили після вручення повістки (ВІДЕО)

Момент погоні зафільмували очевидці

В Україні зростає кількість випадків, коли між представниками ТЦК і військовозобов’язаними стаються інциденти. Зокрема, днями подібна ситуація сталася у Львові.

Там співробітники ТЦК наздогнали мешканця Кам'янки-Бузької, а після вручення повістки відпустили.

Це сталося сьогодні на вулиці Хімічній. Чоловік, побачивши співробітників військкомату, почав тікати у двір будинків.

Його наздогнали, після чого силоміць посадили в мікроавтобус. На інцидент зреагувало керівництво обласного ТЦК, заявивши, що висновки щодо причетних до затримання перехожого зроблять після ретельної перевірки.

- Станом на зараз відомо, що чоловік призовного віку при зустрічі з працівниками ТЦК почав втікати. Коли його наздогнали, відмовився показувати військово-облікові документи.

 

Врешті прослідував до одного з районних територіальних центрів комплектування, де були перевірені його дані, – повідомили у Львівському обласному ТЦК.

Керівництво обласного ТЦК зазначило, що діям військовослужбовців, які наздогнали і силоміць посадили в буса перехожого, буде надана відповідна оцінка.

Водночас у ТЦК закликали чоловіків на вулиці не ігнорувати прохання військовослужбовців та показувати військово-облікові документи.

Пізніше у мережі з'явилося чоловіка. Він пояснив, просто злякався, тому й почав тікати. Але претензій до працівників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки не має.

Джерело: ZAXID.NET

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень