«Кохані Генерали», або – Безугла Мар’яна: Зеленському доведеться обирати, - Paolo Lumiere

Дещо про Комітет (АК)

Ліворуч -- генерал Сирський -- з фотосесії для The Guardian

Паоло Лум'єре – доволі відомий (у певних колах)  український військовий експерт, який свідомо тримається в тіні та зберігає інкогніто.

Його тексти та інтерв'ю часто мають іронічно-провокативний характер, однак, як періодично досить точно передбачає те, що відбуватиметься на на фронті та дає оперативні поради військовим на полі бою – як протидіяти нововведенням ворожих військ: і тактичним, і технічним та організаційним.

При цьому, Паоло – не підтримував загального захоплення Залужним, був – проти т.з. «Контрнаступу» та не вважав Сирського – тим, хто може подолати «заскорузлість» генералітету.

Скриншот першої публікації про Паоло на сайті "Радіо Трек" ще в липні 2022 р.

Все це говориться для  того, аби ви могли об’єктивно оцінити його останній допис-реакцію на спробу вивести Мар’яну Безуглу зі складу профільного комітету ВРУ.

Стиль викладу збережено:

Paolo Lumiere

- Власне, у мене накопичується відчуття неможливості одночасного існування реальностей: одної з Коханими Генералами, і другої з Мар'яною, та з рештою, з такими, як я також.

 

І тут президенту доведеться робити вибір. Хоч він сильно не хоче.

 

Якщо виключать – значить він свій вибір вже зробив. Якщо ні, значить поки що не зробив.

 

А щодо самого Комітету – тут як з фракцією і партією. З такого Комітету треба виходити щодня самій/самому, чисто для катарсису. Ну або, якщо Комітет хоче виключити Мар'яну зі свого складу, Мар'яні треба виключити Комітет зі складу Мар'яни. Бо користі з нього як з козла молока.

 

Як з пана Данілова, якого вже ніхто не згадує. «Зеро».

 

Мар'яна вже не раз називала ч-ленів Комітету _дарасами. І наводила аргументи. (Може вона використала інший термін чим я, але суть ви зрозуміли).

 

Те, що вони _дараси і порожнє місце зрозуміло навіть без аргументів: просто спробуйте навскидку згадати – яке останнє рішення цей Комітет виніс, і яке було виконано?

 

Навіть не те що останнє, взагалі будь-яке?

 

Можете пояснити без Гугла, що то за Комітет такий і хто його формує, обирає? А раз не можете, то це тому, що це порожнє місце.

 

Але, щоб щось зробити з таким Комітетом, ні у президента, ні у Ради «немає сечі».

*АК -- авторська колонка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень