Цементно-шиферний комбінат біля м. Рівне: Чи задіяний він – на оборону? (ФОТО)

І не лише він. Бо в москалів подібні виробництва задіяні – аж гай шумить

Серед повідомлень про можливий наступ на Херсон нашу увагу привернуло фото, на якому ми бачимо кілька вантажних автомобілів.

Всі ці вантажівки везуть в кузові по два залізо-бетонні доти, якими війська РФ зміцнюють свої фортифікаційні споруди. Анатолій Сухий, подаючи згадане фото зазначає:

- Це по дорозі з Криму на Херсон... москальські готові доти… так вони готуються до оборони Херсона... Це неважко робити будівельним навіть не компаніям а фірмочкам... але у нашій обороні навіть таких дрібниць ніхто не робив і не робить...

Рівненщина має цементно-шиферний комбінат. Щоправда, він вже не належить Україні, бо був колись проданий німцям, але… зважаючи на воєнний стан та можливу загрозу військового вторгнення з боку Білорусі….

Чи використовує хтось потужності Здолбунівського ЦШК та підприємств із випуску Залізо-бетонних конструкцій (ЗБК) у забезпеченні наших військ подібними дотами та іншими конструкціями?

Ось, до речі, що з цього приводу пише вже знайомий вам Paolo Lumiere

Paolo Lumiere

Що ж.. молодці. Завзяті, цілеспрямовані, рішучі. Це визнання якостей нашого ворога.

 

Кажуть, після окупації чергового міста, на наступний день всі вцілілі бетонні і цементні заводи під владою орків вже починають цілодобово працювати на оборонку. На їхню оборонку. Якщо хто проти – до стінки навіть не підводять, грохнуть де стоїть. І це правильно, це війна. А ніхто і не проти.

 

Ми так не можемо, вони можуть. І досягають результатів. Я це знаю ще з часів Іловайська і постійно чую аналогічні підтвердження.

 

Постійно пишу про необхідність залізобетонних елементів і споруд для укріплень ліній нашої оборони. На жаль це, здається, читають і виконують тільки орки. Нашим же керовнікам, для кого я і пишу, це було і є по*ую.

 

Я... щоб нічого не видавати, - пересуваюся там, де можу оцінювати результат і деякі процеси. І за весь цей час я все сподіваюсь побачити хоч щось подібне. Щось для фронту, та на фронт. Але бачу тільки як заливають в висотки чергових «квадратів» злобудовників.

 

...тепер можете коментувати що «бетон дає небезпечні осколки» і що там ще ваше улюблене, з серії «все одно не поможе». Ага. щось про ТОС і термобари можете ще вивалити.

На добивку дещо від Андрія Рубана - на тлі сьогоднішніх трагічних подій у Вінниці:

- Кольцо.

Простое бетонное кольцо. Установите их на площадях, на подходах в Эпицентры, ТРЦ, Моллы.. Это добавит шансов тем, кто захочет спрятаться внутри или опустить туда своего ребенка.

 

Простое бетонное кольцо с бетонной крышкой. Установите его на Блок Пост и засыпьте по край землей с камнями ( или вкопайте полностью или частично ) и получите стрелковую ячейку / мини бункер. Малая прочность? Осколок выдержит. Мало? Добавьте еще арматуры и обшейте опасный сектор металлом. Много лучше чем осколок в теле и голове.

 

Производство простое. Не дорого. было бы желание.

Не портится.. потом... можно собрать и продать под септики и колодцы.

Читайте також: «Готуйтеся до битви. Ситуація критична»: Paolo Lumiere – про головний козир ворога (ФОТО)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень