Відомо, чому німці відмовилися інвестувати у Рівне

Підприємство не впевнене, що вони знайшли б у Рівному достатню кількість працівників

Минулого тижня стало відомо, що німецьке підприємство Кромберг енд Шуберт відкрило свою філію у Житомирі. Як відомо, для відкриття цієї філії німці розглядали і наш обласний центр. Чим же Житомир виявився привабливішим - ми вирішили запитати у директора обласного департаменту економічного розвитку і торгівлі Ігоря Тимошенка. З його слів, підприємство було не впевнене, що у Рівному знайдеться потрібна їм кількість працівників:

 

Житомир їх привабив лише з однієї точки зору – робоча сила. Робоча сила, яка потрібна для Луцька, вона, практично, в Рівному вже вичерпана. Тобто, в Рівному вже сенсу їм відкривати завод просто немає. Для того, щоб знайти навіть тисячу працівників в нас в Рівному – це достатньо не просто, саме на промислове підприємство. І, зрозуміло, що в Рівному вони б і не знайшли ніколи такої кількості працівників. Це виключно рішення інвестора, яке продиктовано його економічними, скажемо, розрахунками.

Разом з тим, Ігор Тимошенко зауважив, що представники підприємства востаннє приїжджали в нашу область майже 3 роки тому. Між тим, Ігор Тимошенко не розкриває, проте підтверджує інформацію про те, що наразі департамент веде переговори з іншим інвестором, який, до речі, теж працює у промисловій галузі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень