Рівне втратило інвестицію на десятки мільйонів євро

Компанія «Кромберг енд Шуберт» обрала Житомир для створення нового виробництва на 5 тисяч робочих місць

Рівне програло Житомиру інвестиційний проект на десятки мільйонів - компанія «Кромберг енд Шуберт» обрала Житомир для створення нового виробництва.

Аналогічне підприємство вже 10 років працює у Луцьку, тут виробляють бортові кабельні системи для провідних марок європейських автомобілів. На роботу возять навіть мешканців Рівненщини.

Технічний директор підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» Славомір Качмарек розповів, що компанія довгий час порівнювала переваги конкуруючих міст, і завдяки вигідному логістичному розташуванню обрала таки Житомир. Попередній обсяг інвестицій, який планується залучити на території Житомирської області у  виробництво, складає близько 30 млн євро. Очікувана кількість нових робочих місць – 5 тисяч з зарплатою від 5 до 8 тисяч гривень. Повідомляє Перший Житомирський інформаційний портал.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень