Сумбурний візит Саакашвілі у Рівне (+ФОТО)

Міхеїл Саакашвілі вирішив провести прес-конференцію на пагорбі Слави

Сьогодні рівненські ЗМІ отримали розсилку від Руху Нових Сил Рівного про те, що раніше анонсована прес-конференція із Саакашвілі у готелі «Мир» переноситься на пагорб Слави:

УВАГА!!! Прес-конференція Михайла Саакашвілі в 11.00 в готелі Мир не відбудеться!!!! Екс-президент Грузії о 14.00 чекає на журналістів на Пагорбі Слави!!!!

 

Утім, вийшло так, що не екс-очільник Одеської області чекав на журналістів, а навпаки.

Коли журналісти у вказаний час прибули на місце зустрічі, побачили людей у камуфляжі. Вони представилися УНСОвцями.

І почали болгаркою зрізати металеві конструкції на місці незаконного будівництва. Пообіцяли сказати кілька слів після того, як зберуться з думками.

Утім, до приїзду Саакашвілі так нічого і не сказали. Поки присутні 20 хвилин чекали на Саакашвілі, який, до слова, їхав з Сарн, дівчина, вочевидь, з піар-групи Саакашвілі, порадила операторам присутніх місцевих телеканалів змінити локацію зйомок, щоб краще було видно територію будівництва.

Тим часом, на місці зібралися Дмитро Якимець з «Громадського контролю» та депутат Рівнеради від фракції «Громадський контроль» Роман Яворський.

Коли Саакашвілі вийшов з машини, одразу почав розповідати про незаконність будівництва на пагорбі Слави у Рівному.

Висловлювався екс-очільник Одещини у притаманній йому запальній манері. З усього сказаного можна виокремити три основні тези:

 

Бурштин кришує Аваков. За це збирає 100 тисяч доларів на день. На бурштиновій території - влада бандитів, які прикриваються Аваковим. А «обіцяне президентом два роки чекають». Видобуток бурштину давно можна було б легалізувати.

 

Будівництво на пагорбі Слави у Рівному - незаконне. Саакашвілі бере на себе відповідальність за дії чоловіків з «болгаркою».

 

Міський голова Рівного Володимир Хомко приватизовані землі поверне у державну власність.

 

Після цього сів в машину і поїхав.

Тим часом, чи вдалося чоловікам у камуфляжі знести конструкції – невідомо. Вони пообіцяли «лягти кістьми», аби будівництво не звели.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень