Сторінку бренду вишиванок ЕТНОДІМ захейтили через Гайдукевича з м. Рівне? (6 ФОТО)

Та Зеленського з дружиною

[media=182695]

Як відомо, хейтинг – одна з форм реклами. Хейтинг – це коли вас ненавидять, або ви ненавидите когось.

У політиці хейтинг ще використовується з метою так званої трайбалізації суспільства: розділення його на племена (англійською tribe/трайб, плем’я).

Люди ж у масі своїй як діти, а в соцмережах та перед ТБ поводяться так, як це описують інструкції з психології натовпу та мас.
 

Тому людей так легко, до речі, змусити боятися коронавірусу та навчити ненавидіти, наприклад, вишиванку.


Точніше – конкретного виробника вишиванки.

Як це робиться, днями прекрасно продемонстрував Віталій Гайдукевич з м. Рівне, який нині є одним із очільників партії Петра Порошенка «ЄС».

Під ФБ-дописом компанії «ЕТНОДІМ» (де ми бачимо Зеленського та його дружину у вишиванках цього виробника) Віталій Гайдукевич написав:

«О тепер точно знаю де не купувати вишиванок… Пишіть ще, потенційними клієнтами можуть бути Бужанський, Дубинський, Брагар, Портнов наприклад

Такий непомітний наче допис запустив цілу хвилю. Можливо, кимось скоординовану, можливо самочинну, але, як пишуть на Форумі «Української правди»:

Сторінку бренду вишиванок захейтили за фото Зеленського з дружиною

На цей момент під повідомленням з фото Зеленського та його дружини на сторінці ЕТНОДІМ ви можете прочитати понад 6000 коментарів, які чітко показують наявну в Україні трайбалізацію та розділення населення.

Що, до речі, дуже допомагає і Зеленському, і Порошенку зберігати свої позиції.

Останні опитування показали, що, якби українці змогли перенестися на рік назад і знову проголосувати за президента, то Зеленський набрав би тепер 75%, а Порошенко свої – 25%

Фото з Аліною Паш зі сторінки ЕТНОДІМ

До речі, ми не знаємо точно, чи саме допис Гайдукевича став тим «роллінг стоун», який запустив хвилю хейтерства до «ЕТНОДІМ», але чомусь Ірина Тангарова, активістка з Миколаєва, коли пише про цю ситуацію, посилається саме на його допис.

До речі, інший відомий ексрівнянин прокоментував усю цю ситуацію під дописом Тангарової однією фотографією.

Так:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень