300% надбавки медикам. Президент згадав Рівненщину недобрим словом

За березень

Володимир Зеленський провів нараду щодо запобігання поширенню епідемії коронавірусу та подолання її наслідків

Згадка прозвучала на нараді щодо запобігання поширенню СOVID-19  під головуванням президента Володимира Зеленського, пише прес-служба ОП.

Йшлося й про виплати надбавки до зарплат медикам. 300% за березень виплатили у 14 регіонах лікарям, які працювали з хворими на COVID-19.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов. За його словами решту надбавок мають виплатити до кінця наступного тижня.

Зеленський, своєю чергою, перелічив області:

Радий, що процес рухається. Вже одержав позитивні відгуки медиків, котрі отримали надбавки. Цей процес іде швидко, коли налагоджена співпраця Кабінету Міністрів і місцевої влади. На Херсонщині всі виплати завершили ще минулого тижня, серед лідерів – і Дніпропетровщина, і Львівщина.

 

Водночас Волинь, Луганщина, Рівненщина та деякі інші області ще й досі застрягли в бюрократичній тяганині. А треба починати вже виплати за квітень, – наголосив Володимир Зеленський.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що нині лікарні укладають угоди з Національною службою здоров'я України для виплати надбавок за роботу з пацієнтами з коронавірусною інфекцією COVID-19 за квітень, і пообіцяв зробити все можливе для пришвидшення процесу.

Водночас станом на сьогодні в Україні встановлено два рекорди – за кількістю тих, хто захворів на коронавірусну інфекцію, і тих, хто одужав: 528 та 433 людини відповідно.

Додамо, що за повідомленням наших джерел на Рівненщині та у кількох сусідніх областях  - багато медиків отримали по 200 гривень надбавки. Загалом, рахували за часом перебування з хворими на СOVID-19.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень