Стадіон обіцяють от-от відкрити. З другої спроби. Але ще будуть доробляти

За іншими проєктами

Фото з сайту Рівненської ОДА

Голова Костопільської районної адміністрації Олександр Коваль стверджує, що в обіцяний строк – до 1 вересня 2020 року – реконструкція стадіону «Колос» у Костополі нарешті буде завершена  і об’єкт нарешті здадуть в експлуатацію.

У підтрибунному приміщенні ще зовсім не готово

Роботи ще тривають. У підтрибунних приміщеннях, де мають бути душові, поки є лише чорнова штукатурка - сантехніка не встановлена.

Затулені плитою два вікна – тут вибиті шибки уже в нових склопакетах. Хто розбив одне вікно – встановили і стягнули його вартість, хто розбив інше – невідомо. Замінятимуть його їкоштом спортивної школи, на балансі якої перебуває стадіон.

Розбиті вікна мають замінити

Нове електронне табло придбане і привезене ще рік тому, але поки не змонтоване. Мабуть, остерігаються, щоб його не пошкодили ще до відкриття. Встановлювати його мають стаціонарно.

Бігову доріжку зі спеціальним покриттям, про яке свого часу багато говорити, теж ще доробляють. Асфальт під нею місцями просів, у цих місцях його вимощують й знову встеляють покриття.

Фото з сайту Рівненської ОДА

Коли доріжку лише починали стелити, деякі костопільчани почали їздити нею велосипедами, чим пошкодили покриття у кількох місцях, зараз його лагодять.

 

Ліквідовують також дірки від лижних палиць, якими користуються любителі ходьби, проте не купують спеціальних палиць. Користуватися лижними на таких доріжках заборонено.

 

Є у покритті й пропалини від цигарок, а в деяких місцях його намагалися здерти і подивитися, що знизу.

Готові доріжки мають пройти сертифікацію Федерації легкої атлетики.

Довелося також заміняти деякі сидіння на трибунах, які узимку повіддирали, щоб їздити на санчатах.

Через епідемію коронавірусу довго очікували з Польщі на спеціальний спортивний інвентар для секторів для стрибків, метання диска, молота і штовхання ядра. В Україні такого обладнання немає.

Проєкт реконструкції, який цьогоріч одержав фінансування за президентською програмою «Велике будівництво», не передбачав освітлення об’єкту. Насправді воно тут вкрай потрібне, як і камери відеонагляду. Ці роботи проводитимуть уже поза президентським проєктом. Зараз на стадіоні працюють сторожі.

Поза згаданим проєктом – і реконструкція мініфутбольного поля зі штучним покриттям, яке також вкрай потребує ремонту, адже зараз користуватися ним неможливо. Зі слів Олександра Коваля, покриття планують замінити вже цьогоріч, трибуни реконструюють наступного року. Кошти на ці роботи є.

Огородження стадіону. Тут благоустрій проведуть власними силами

Благоустрій в окремих місцях проведуть власним коштом.

Нагадаємо, загальна вартість проєкту реконструкції стадіону «Колос» становить понад 14 млн грн. Об’єкт мали відремонтувати і здати в експлуатацію до кінця 2018 року.

Цьогоріч його внесли у програму, аби мати змогу нарешті завершити. Реконструкцію проводила фірма «Фіалка», яка часто виграє тендери на роботи бюджетним коштом, однак часто не встигає провести роботи у встановлені терміни.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень