В Костополі паніки немає: хворих на коронавірус меншає

Маршрутки їздять, ринки працюють

Незважаючи на щоденну статистику виявлення нових випадків захворювання на коронавірус у Костопільському районі, ніякої паніки серед мешканців немає. Місцева влада вжила усіх заходів до непоширення хвороби і вважає недоцільним запровадження жорстких обмежень. Такої ж думки і обласне медичне керівництво.

На брифінгу 13 серпня начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсяник повідомив, що поширення хвороби локалізовано.

За останню добу на Костопільщині виявлено 15 випадків захворювання, а за передостанню було 23 – тобто є тенденція до зниження. Менше хворих госпіталізують, завантаженість Костопільської райлікарні знижується.

За словами Олега Вівсяника, тепер усе залежатиме від людей і від їхнього дотримання карантинних заходів зокрема. Особливо на промислових підприємствах, де, власне, і стався спалах захворюваності.

Нагадаємо, основною причиною став спалах коронавірусу на Костопільському фанерному заводі.

За неофіційними даними, хворобу на завод заніс працівник, який повернувся з поїздки до іншого міста. Він знехтував елементарним правилом «захворів – сиди вдома», і навіть з симптомами респіраторного захворювання ходив на роботу.

Після того, як і на інших підприємствах району виявили випадки захворювання на коронавірус, з керівниками усіх промислових підприємств району домовилися, що вони оплатять усім своїм працівникам тести на коронавірус і виконають інші санітарні умови, аби вони могли працювати й не наражати на небезпеку інших людей.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень