У райцентрі на Рівненщині дешевшає теплопостачання

Такого ще не було

Навряд чи хтось може пригадати, щоб в Україні дешевшали комунальні послуги. Але це сталося: через зміни у законодавчій базі та зниження ціни на природний газ комунальне теплопостачальне підприємство «Костопількомуненергія», що у місті Костопіль на Рівненщині, пропонує знизити тариф на свою послугу.

Тарифи на  теплову  енергію  для  потреб населення  зменшуються на 10%, для потреб бюджетних установ - на 6% , для інших споживачів - на 10%.

Про це повідомляє сайт Костопільської міської ради.

Востаннє тариф на теплопостачання у містечку був затверджений у січні 2019.

Нині тариф на  теплову енергію для населення у Костополі (крім установок з використання нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії) становить 1983,22 грн/Гкал (з ПДВ),  для інших споживачів – 1972,51 грн/Гкал (з ПДВ).

Для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку тепла тариф становить 2021,9 грн/ Гкал (з ПДВ).

А для тих, у кого немає лічильників тепла – 48,47 гривні/кв.м протягом опалювального періоду.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень