Kнижка, яка суперечить європейським цінностям, ледве не потрапила в бібліотеки України (ФОТО)

Діти могли прочитати, якими мають бути хлопчики та дівчатка

Українські активісти б’ють на сполох! 

За державні кошти в бібліотеки збиралися закупити цілих 459 примірників книжки, яка пропагує «традиційні та сімейні цінності». 

Як пише «Українська правда»

«459 примірників книги «Щоб не було у 16 запізно», яка розповідає про «традиційні сімейні цінності», закуплять за державні кошти для бібліотек країни.

 

У книзі зокрема розповідається про сексистське виховання хлопчиків та дівчаток».

Марина Ланге зі своїми доньками та її книга

Книга, вочевидь, ставить за мету, аби дівчата не вагітніли в 16 років і не народжували дітей в туалетах, як це сталося днями на Рівненщині.

Проте з точки зору «УП» та цілої армії активістів, ім'я яким легіон, подібний підхід є неприпустимим. Зокрема «УП» наводить такі приклади сексизму у згаданій книзі:

Дівчинка мусить вміти піклуватися, надихати, бути цнотливою та умиротвореною. А хлопчик – цілеспрямованим, щедрим та аскетичним.

 

Авторка книги Марина Ланге стверджує, що «хлопчику щодня потрібно напрацьовувати чоловічі чесноти», а дівчатка «вже народжуються з жіночими якостями».

Фемініст та спеціаліст з комунікацій Микола Ябченко, який, власне, й почав першим бити на сполох, не стримує власного обурення:

«Як так? Так працювала ж експертна рада! Навіть три. А можна якось впевнитися, що жодна гривня з моїх податків не піде на цей домострой?».

Проте, волання професійного фемініста Ябченка та цілої армії активістів не лишилися непоміченими.

Міністерство культури притьма відмінило закупівлю шкідливої книги, яка могла б навчити дітей неприпустимим традиційним цінностям.

Фемініст Ябченко. Фото з його ФБ-сторінки.

Чергова перемога сил прогресу в Україні.

Вітаємо!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень